15 Μαρτίου 2012

Το Σάββατο 17/3, η διάθεση Πατάτας στη Χαλκίδα

 
Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας ενημερώνει τα μέλη του για την παραλαβή πατάτας Νευροκοπίων. Γνωρίζουμε στα μέλη και τους φίλους της ΕΝΩΣΗΣ ότι η παραγγελία πατάτας και γιαυτό το Σάββατο έχει ήδη κλείσει. Όσοι έχουν κάνει παραγγελία να προσέλθουν απαραίτητα στα γραφεία μας το αργότερο μέχρι σήμερα Τετάρτη 14/3/2012 στις 12 το μεσημέρι για να πληρώσουν την ποσότητα που έχουν παραγγείλει, διαφορετικά θα πάνε με την επόμενη παραγγελία.
Η διάθεση και της δεύτερης παραγγελίας θα γίνει το Σάββατο 17/3/2012 από τις 8,30 το πρωί στο χώρο του πάρκου του λαού πίσω από το Δάριγκ, και για την Κάνηθο στις 9 το πρωί στο χώρο του κλειστού της Κανήθου, έχοντας μαζί σας την απόδειξη πληρωμής, και προσερχόμενοι κατά αλφαβητική σειρά όπως παρακάτω:

1. επίθετα που αρχίζουν από Α έως και Γ ώρα προσ. 08,30 π.μ.
2.  -//- -//- Δ έως και Ι ώρα -//- 09,30 π.μ.
3.  -//- -//- Κ έως και Μ ώρα -//- 10,30 π.μ.
4.  -//- -//- Ν έως και Π ώρα -//- 11,30 π.μ.
5.  -//- -//- Ρ έως και Ω ώρα -//- 12,30 π.μ.


Καλούμε, τα μέλη μας και τους πολίτες, σε μια εθελοντική προσφορά εργασίες την ημέρα της διάθεσης των αγαθών το Σάββατο 17/3/2012 στις 8,30 το πρωί, στο χώρο του πάρκου του λαού πίσω από το Δάριγκ.
Η όλη προσπάθεια είναι εθελοντική, δεν είμαστε επαγγελματίες. Με τη δράση μας αυτή θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της συμμετοχής και της προσφοράς και μέσα από αυτό να κτυπηθεί η αισχροκέρδεια την οποία η πολιτεία είναι ανίκανη να τιθασεύσει.
Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.!
Πηγή: Eviaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου